EN GOD NATTS SÖMN


Published: 2 JULY 2019

Vår första linne-serien kan du anpassa modell och färg på dina sängkläder, så du kan sova bättre, mjukare och snyggare.

Som någon som alltid letar efter sätt att förbättra vår sömn lägger vi mycket tankar och tid på att välja rätt sängkläder. Visst, vi har aldrig sovit så mycket som vi har myst ned oss i textilierna från vår första linne-serie, som helt och hållet består av organisk och OEKO-certifierad linnetyg.

Anpassa stil och färg
Vi ville omfamna de personliga preferenserna för kuddar och täcken. Separata örngott och påslakan var den uppenbara lösningen för att skapa en serie sängkläder som kan skräddarsys efter dina behov. Lya Lins sängkläder består därför av örngott i fyra olika färger med två olika utföranden på stängningen och påslakanet finns för både singel och dubbel säng.

Vår första linne-serie ger dig inte bara möjlighet att anpassa dina sängkläder efter om du föredrar knappar eller inte, utan vi ger dig också möjligheten att leka med färger. En vacker dynamik dyker upp när du blandar de subtila nyanser av sängkläder som lätt kan bytas ut och kombineras med det du redan har.

Den fräscha känslan av friskt linne
Mjuka färger samlas i ett slitstarkt linne inspirerat av den svenska skogens enkelhet. Naturen har designat strukturen och den organiska och OEKO-certifierade linnetyg, diskreta nyanser och den skarpa känslan av skrynkliga sängkläder är alla en del av denna livsstil som söker skönhet i de små imperfektionerna och den naturliga lugnet. Linnesängkläder har också en stark tradition att ärvas i generationerr, som fungerade som inspiration för de enkla och tidlösa detaljerna som bara blir vackrare med tiden.

Se hela linne-serien här och välj din egen favoritkombination. På bilden visas vår mint blå nyans.

GO BACK

Publicerad den