Kombinera fler färger på servetter

Oavsett om du ska duka till vardags eller fest, frukost eller event blir det extra festligt att vika servetter fint på dukningen. En servett kan skapa en känsla och ger dukningen en röd tråd.


När det kommer till att vika servetter finns det egentligen inga rätt eller fel. Här kan du välja att frångå det traditionella och köra på less i more med du kan också välja att avancera dukningen genom att blanda färger som faller dig i smaken. Du kan välja att vika linneservetter fint, eller bara knyta ett tunt rep runt servetten och dekorera med en kvist. 

Här i artikeln kan du se bilder från en Yoga brunch som anordnades på Hotel Den Harten. Fotograferad av fotografen Nadine Bultingaire.

Rosa linneduk

Klassisk knut med kvist

Om u vill vika servetten väldigt enkelt men snyggt, så kan du ge dig på den klassiska lilla knuten och dekorera med en kvist. Detta sätt att vika servetterna på passar för alla typer av dukningar och kan kännas elegant och avslappnat beroende på vad du är ute efter.

Linneservetter kan ses som en investering. Ska du ha en större middag eller tillställning så kan du samla ihop alla färger och kombinera dem vackert ihop på samma dukning. Det slitstarka materialet för att servetter både kan knytas, vikas, pressas slät eller hållas ledigt skrynklig – du kan anpassa hur du viker dem helt efter tycke och smak. Linne har även fördelen att det är enkelt att tvätta och blir vackrare ju mer du använder det. 

Nadine Bultingaire
lya lin dukning
Kombinera servetter i olika jordnära nyanser.


Hotell Den Harten ligger i  Tann, Tyskland och går att boka för konferanser, fester, bröllop och andra tillställningar.

Madame Bultingaire Photographie
Alla bilder är fotograferade av fotografen Nadine Bultingaire.
den harten tann bayern
Hotel Den Harten


Publicerad den