INRED UTEPLATSEN MED LINNE

Hitta inspiration till hur du kan inreda uteplatsen och dekorera lyans uterum med färger och lekfulla strukturer.  Här har Ruta Vitesson inrett uterummet med Lya Lins sommar favoriter. Smårandigt, fransigt och varma toner, skapar en inbjudande känsla till hemmet. Linnekuddar och linnefiltar för att skapa din oas.

Photo styling Ruta VItesson
Kombinationen av ett strukturerat tungt linnetyg och smårandigt, skapar en lekfull atmosfär.
Här har Ruta inrett med möbler av trä och grönt får att få uterummet att kännas som en oas.

Klä ditt hem med lyxigt linne- miljövänligt och hållbart. Med linne är det enkelt att spegla din egen stil, matcha och mixa färger och strukturer som du älskar. Sätt ihop mjuka lager av kuddar med varma filtar i naturliga färger, det ger en lekfull känsla till hemmet.

Kontrasten med trä och bambo skapar en känsla av att sitta under bar himmel. Det ger både karaktär i ditt hem och med massor personlighet. Du hittar alla produkter under kategorin linnekuddar och linnefiltar. 

Kasta en linnefilt lite nonchalant på soffan för att skapa en mysig atmosfär.

Strukturera upp hörnen och vinklarna på rummet så att det känns inbjudande. Inred uteplatsen med färger och toner som du älskar.

Tack för att du läste om hur hur du kan inreda uteplatsen. Du hittar alla produkterna under Plädar & prydnadskuddar.Foto & styling: Ruta Vitesson @RutaVitesson. Besök Rutas instagram för att inspireras.

@RutaVitesson

Publicerad den