POP-UP SHOP KNÄPPINGSBORG

JULMARKNAD MED LYA LIN

Under första veckan i December, visade vi upp våra produkter i en mysig lokal i Knäppingsborg/ Norrköping. Vi bäddade sängar, dukade långbord, med linnetextilier och bordsporslin från Vera Design & Interiör. En filosofisk kombination med mixade material.

Ett trivsamt hem har ofta det där lilla extra när det kommer till inredning. Ombonat och genomtänkt, djupa kulört eller milda, harmoniska nyanser och gärna några växter för att ta in naturen. Oavsett vilken stil du har i hemmet, så passar linnetyger alltid in. Det skapar både ett mysigt och trivsamt hem. 
 

lya lin linneduk

Ett enkelt knep för att liva upp ett kallt middagsbord är att använda en färgstark duk. På ett kick får dukningen ett härligare intryck av att vara lite mer ombonat och mysigt.

För att skapa ett levande intryck så har vi valt att på ett snyggt sätt blanda mjukt stentvättat lin med strama detaljer i mörkt stengods tillsammans med glas och ljus.

När det kommer till att inreda matplatsen- rummet där de flest gärna vill umgås så vill man självklart maxa mysfaktorn. Men det är lätt hänt att man märker att intrycket inte riktigt blivit så mysigt som man önskat sig när det mörka kvällarna smyger på och man börjar tillbringa mer tid inomhus. Därför använde vi elektriska ljus som aldrig brinner ut, mixade material- keramik och trä. Pricken över i:et i ett mysigt rum är oftast grönskande detaljer. Blanda med fördel olika typer av växter, kvistar och blommor för en personlig stil. Tänk på att välja växter enligt säsong samt att tänka på vilken plats i rummet växten kommer få, för att den ska få tillräckligt med ljus alternativ skugga.

Publicerad den