SKRÄDDARSYTT

Letar du efter en skräddarsydd duk efter egna mått? Här får du dina hemtextilier skräddarsydda enligt egna mått, enkelt och smidigt. Om du har behov av annorlunda lösningar, tveka inte att ta kontakt så löser vi det. Måttbeställningar sys upp samma vecka på vår ateljé i Östergötland och har 2-14 dagars leveranstid.

Att bestämma färg och material på sina textilier och inredning kan vara svårt. Men det finns ett sätt att gå från osäker till säker. Beställ hem dina kostnadsfria tygprover från LYA LIN idag för att se hur färgerna passar in i just ditt hem.

Har du fler funderingar om våra måttbeställda gardiner, skräddarsydda dukar  eller behöver en extra åsikt i dina val är du alltid hjärtligt välkommen att maila oss på info@lyalin.se.


Skicka ett mejl till info@lyalin.se .

Vi syr upp dukar och gardiner. Har fler olika färger och struktur på våra textilier, beroende på vilken typ av produkt det är du önskar. 

Vävd Linnegardin Vit

798 kr1,200 kr

Gardinerna gör verkligen stor skillnad i ett rum – de mjukar upp och ramar in. Gardinerna är försedda med ett praktiskt veckband med enkel upphängning i såväl gardinskena som gardinstång. Gardinerna är tillverkade av franskt linnetyg och uppsydda i vår ateljé i Östergötland.

  • Gardinerna säljs styckvis.
  • Vill du ha måttbeställa gardiner > Klicka här

 

Välj alternativ
randig linneduk

Linneduk Randig

590 kr790 kr

Duka vackert med en linneduk som ger ett avslappnat och samtidigt stilrent intryck. Duken från Lya Lin är i fin kvalitet och tillverkad av 100% linnetyg.

  • Tillverkad i Östergötland
Välj alternativ
sängkappa linnetyg vit

Sängkappa Loose 120×220

1,790 kr2,490 kr

En sängkappa i tvättat, vävd linnekvalitet med ovandel i vävd bomullsblandning. Sängkappan har kjol på tre sidor. Vi syr upp kappan efter din beställning i vår ateljé i Östergötland,  leveranstiden är 1-2 veckor.

  • 120×220 cm
  • Svenskproducerad
  • Stentvättat linnetyg på sidorna och slitstarkt bomullstyg på ovandelen
  • 100% ekologiskt linnetyg odlat i Europa
  • Vill du ha en egen design på sängkappan? Inga problem, vi hjälper dig > Klicka här
Välj alternativ