KAMPANJER

5% RABATT

använd koden: NyKund

på ditt första köp


Det ligger många timmars omsorgsfullt designarbete bakom våra produkter, för att inte tala om tiden det tar att tillverka dem. Våra producenter är bland de främsta hantverkarna i världen och mycket sys även upp i vår ateljé i Östergötland.


Våra upplagor är begränsade och vi har långa ledtider, ett resultat av att vi inte köper in för masskonsumtion. Med ovanstående i åtanke, är det kanske inte så konstigt att Lya Lin är lite försiktiga med rabatter. Vi tycker helt enkelt att våra varor är värda sitt pris, med tanke på att de kommer kunna användas i generationer.

Emellanåt utgår dock en vara från vårt sortiment och då brukar vi justerar prisbilden på de sista exemplaren vi har kvar, de placeras i vår outlet. Det händer också att vi under året kan erbjuda lite bättre priser på utvalda varugrupper, dock är kampanjer vid det tillfällena tidsbegränsade och pågår en kortare period. Alla kampanjer skyltas i huvudmenyn under just KAMPANJER och vi reserverar oss för att varor kan sälja slut, att kampanjens datum ändras liksom kampanjens innehåll. När ett erbjudande gått ut, återgår produkten till ordinarie pris och det är då inte längre möjligt att köpa den till rabatt.

Varmt välkommen att handla på Lya Lin med din rabattkod.